Använd Neobux och Tjäna över 20$ varje dag

Tjäna 20$ varje dag på Neobux!
Ja du hörde rätt. Du kan genom Neobux strategi - noll kronors investering tjäna över 20$ varje dag dvs 620$ eller mer på en månad. Men nyckeln till detta handlar om tålamod eftersom det inte händer över en natt. Stratergin är beräknad att ta ungefär ett år eller snabbare beroende på hur flitig man är på att klicka annonser och ta mini jobs. I slutändan handlar det om hur bra man tillämpar stratergin men extra klick på annonser och utförda mini jobs påskyndar processen att nå den 20$ dagliga intäkten. Det är viktigt att förstå att det kräver mycket tålamod och arbete från ditt håll i början och det första året kommer att vara den kritiska punkten där dom som inte har tålamod lägger av medan de som har tålamod belönas med en 20$ daglig intäkt från Neobux. Det enda du då kommer att behöva göra är att varje dag klicka på minst fyra annonser.
Neobux strategi - noll kronors investering
Strategin går ut på att bygga upp en bas av hyrda referrals på Neobux så att man ständigt går plus. Dessa hyrda referrals är inga  bots, det är vanliga medlemmar på Neobux. När vi hyr dessa så tjänar vi pengar när de klickar på sina annonser. Genom att behålla de referrals som ger oss plus i inkomst och byta ut de som inte ger plus kan vi sakta men säkert bygga upp en stadig inkomst och närma oss stratergins slutliga mål dvs att uppgradera kontot till gold packet. När detta har gjorts kommer den dagliga intäkten att fördubblas och därmed din inkomst från Neobux. Den fulkomliga guiden och tillämpningen av stratergin hittar du på noll kronors investeringen, det står dock på engelska men är  lättläst. Det är denna strategi som jag själv använder i mitt försök att nå den 20$ dagliga intäkten.

Egna tips
  • Gör mini jobs då de är den största inkomstkällan som man själv kan generera på Neobux och  ger oftast 20 gånger mer i betalt än vad en vanlig annons skulle göra.
  • Ge inte upp direkt, ha tålamod och håll dig direkt till stratergin.
  • Glöm inte att slå på Autopay.
  • Efter klockan 02.00 brukar flera svenska mini jobs finnas som ger bra betalt.

Bannern visar hur mycket pengar jag faktiskt har tjänat på Neobux

1 kommentar:

  1. The Ultimate Neobux Guide 2016 är bra mycket bättre än den du länkar till.
    http://neobuxguid6.wixsite.com/neobux-guide

    SvaraRadera