Affiliates akta er för Tradetracker!

Varning för Tradetracker
Hej kära läsare! Idag tänkte jag varna er och samtliga affiliates där ute att inte registrera er på Tradetracker då detta affiliate program låter bli att göra sina utbetalningar till sina affiliates. Detta är något som jag personligen nyligen fick erfara och hoppas att jag genom att skriva detta inlägg kan hjälpa andra att inte begå samma misstag som mig. För cirka ett år sedan gick jag med Tradetracker som då var ett nyetablerat affiliate program på nätet. För en månad sedan såg jag att en utbetalning på 594 kr hade registrerats på mitt Tradetracker konto. Sedan dess har jag kontrollerat om pengarna verkligen har kommit in på mitt bankkonto vilket de inte har gjort. Jag har även kontrollerat om jag har fyllt i rätt information gällande utbetalning, vilket jag har gjort. Sedan dess har jag ett antal gånger försökt kontakta Tradetracker på deras e-post angående problematiken med min utbetalning, men de har fortfarande inte svarat. Jag kommer troligtvis inte se dessa pengar något mer men det jag kan göra är att varna andra för att göra samma misstag som mig vilket var att registrera sig på Tradetracker. Om det finns andra som också blivit lurade av Tradetracker lämna gärna en kommentar och dela med er av era erfarenheter gällande Tradetracker.

5 kommentarer:

 1. Har använt de i över ett år och aldrig haft problem. Deras utbetalningar kommer så fort man når nivån för att få en utbetalning.

  SvaraRadera
 2. Bra varning - tack!
  Det finns många oseriösa spelare ute på Internet. Gäller att veta att de man samarbetar med och registrerat sig hos är seriösa och bra att arbeta med.

  SvaraRadera
 3. Ligger din sida nere eller skriver du fortfarande? Länkbyte?

  SvaraRadera
 4. Hej!

  Hamnade på din sida av en slump
  Riktigt bra sida.

  Jag har själv jobbat med internetmarkandsföring i några år och har flera olika system att förlita mig på

  Ett av dom bättre jag hittat är Banners Broker.

  Har du hört talas om Banners Broker. Dom jobbar likt Google med att placera ut annonser på publishers hemsidor.

  Skillnaden här är att du kan vara sk Ad-Pubcombomedlem.

  Det innebär att du köper annonsplats av Banners Broker som sedan placerar ut
  din annonsplats hos en publisher.
  När annonsen fått tillräckligt många impressions, får du det dubbla mot vad du satsat på annonsplatsen. Det innebär att du investerar i annonsplatsen och får en del av summan företaget drar in från annonsören

  Detta innebär att man kan tjäna ganska mycket pengar på sikt.

  Titta gärna in på min site http://sv.bannersbrokerguide.org för mer information.

  Banners Broker är inte så stort i Sverige än, men det växer och många med mig tjänar ganska hyfsat med pengar på detta.

  Hör av dig om du har frågor.

  SvaraRadera