Fler besökare till bloggen

skaffa fler besökare till bloggen

Vill ha fler besökare till bloggen?

Det finns många sätt att tjäna pengar på internet. En av knepen är att öka sin trafik det vill säga få fler besökare till bloggen eller till sin hemsida. Vad betyder trafik? Trafik betyder med andra ord besökare. En ökad trafik innebär alltså att du får fler besökare till din hemsida. Om man vill tjäna pengar på nätet genom sin hemsida eller blogg så är en ökad trafik nyckeln till denna framgång. Nedanför tänker jag skriva om några hemsidor som kan öka trafiken till din hemsida.

Viraltrafik: Viraltrafik är en utmärkt hemsida att använda när man vill tjäna pengar på internet. Den är en svensk hemsida vars syfte är att öka hemsidors trafik. Hur ökar då Viraltrafik din trafik? Jo vid registreringen är man tvungen att besöka 7 länkar om man vill få medlemskap hos Viraltrafik. Efter registreringen får man sin egen länk som man kan värva andra med, de i sin tur måste också klicka på 7 länkar för att få sitt medlemskap, deras 7 länkar kommer dock innefatta en länk som leder till din hemsida. Det är på detta vis Viraltrafik genererar trafik till din hemsida och därmed hjälper dig att tjäna mer pengar på nätet. Om något är oklart så är det bara att besöka Viraltrafik, där står allt om hur de genererar trafik åt dig.

En ytterligare metod för att öka din trafik är registrera dig på en så kallad bloggportal. En bloggportal fungerar ungefär som en katalog, den samlar ihop alla bloggar och placerar dem under de kategorier som de tillhör. Anledningen till detta är att läsarna lättare ska hitta de bloggar som de söker efter. Nedanför finner du några bloggportaler som du kan använda för att öka din trafik!


Om man ska lyckas med konsten att tjäna pengar på internet så behöver du generar mycket trafik till din hemsida. Detta gör du genom att synas på på nätet. Om du vill synas på internet så krävs det att du använder alla knep och medel som finns där ute. Det kan vara allt ifrån bloggportaler till att skriva på forum. Det är viktigt dock att du reklamför din blogg på ställen där din blogg är relevant eftersom din blogg är riktad mot en speciel målgrupp.

1 kommentar:

  1. Hej,
    jag är helt ny inom detta och har precis börjat med min blogg. startar alltså helt från noll, hur kan ja göra för att börja få besökare?

    några fler tips utöver inlägget?

    http://www.tekniknerden.blogspot.se/

    SvaraRadera