Tjäna pengar på att skriva och rätta artiklar

Tjäna pengar hos Weludo
Som tidigare nämnt så finns det många sätt att tjäna pengar på internet, både dåliga som bra. Alla har vi varit med om att testa något som vi senare upptäckt inte har fungerat. Men idag kan jag delge er av egna erfarenheter ett sätt som fungerat riktigt bra! För några veckor sedan stötte jag på en hemsida som hette Weludo och av någon konstig anledning ganska okänd för många och i googles sökmotor. Men nu har jag fått både gångerna utbetalt av dom och vet att det är ett seriöst företag. Första gången landade det på hela 150 euro och nu kommer jag att få 82 euro utbetalt! Hemsidan kallas Weludo och de betalar sina medlemmar för varje artikel som den skriver eller rättar. Man får betalt mest för att skriva artiklar och summorna varierar beroende på längden av artikeln som skrivs. Processen är väldigt enkel. Man registrerar sig först hos dom för att sedan logga in och göra ett test som ger behörighet till artiklarna samt möjligheten att rätta dom. Artiklarna kommer i omgångar och varierar månad till månad. Detta har en så länge varit de sätt som jag mest framgångsrikt har kunnat tjäna pengar på internet. Hoppas att detta hjälper er!

9 kommentarer:

 1. Hej jag heter Vilma .
  Har skrivit sin första artikel till Weludo. å nu väntar på svar .
  hur länge kan man vänta tills kommer svar? som skrivit Weludo att alt artikel var ok å dom ska samarbeta med

  SvaraRadera
 2. Nu förstod jag inte riktigt frågan =). Kan du ställa om det igen. Menar du att du har gjort test artikeln och undrar när du ska börja få fler artiklar att skriva?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej!
   Undrar bara betalar de ut i slutet av månaden, i så fall vilket datum?
   Eller betalar de efter varje artikel?
   Sofia

   Radera
 3. De betalar ut i slutet av varje månad kommer inte ihåg exakt vilken datum men det är mellan 25 -30 där i slutet.

  SvaraRadera
 4. Hej! Vet nån om de finns fortfarande? Skickade in ett test för över 1 vecka men har inte fått minsta livstecken från dom...

  SvaraRadera
 5. .."över 1 vecka sen" ska det givetvis stå :-)

  SvaraRadera
 6. Hej!
  Det här låter ganska trovärdigt och spännande! Jag undrar du vet när man ska skriva en artikel, ska man skriva det på svenska eller på engelska? Och hur mycket kan man tjäna ungefär per artikel?

  SvaraRadera
 7. Nu har de ändrat så man blir tvungen betala skatt på vinsterna så det är klart det gör skillnad men när jag skrev som bäst lyckades jag få ut 1000 kr men det var innan de började ta skatt. Jag skrev då svenska artiklar.

  SvaraRadera
 8. Hej! Har precis reggat mig på Weludo. Det jag tycker är svårt är att skriva reklamtext som innehåller 300 ord. Det blir ju bara upprepningar. Man måste skriva minst 300 ord annars godtas inte texten. Sen att man måste göra typ 9 olika uppdrag inom samma sak. Alltså 300 ord gånger 9. Det uppdrag jag har nu är att skriva för en ny website. Svårt. Har ni några tips? Jag skulle hellre korrekturläsa eller göra kortare artiklar men har inte hittat något sånt. Sen vet man ju inte om ens texter blir godkända...hjälp!

  SvaraRadera