Tjäna pengar med neobux

Tjäna pengar genom att enbart klicka annonser!
Allt fler har börjat upptäcka möjligheterna med tjäna pengar hemifrån. Ämnet tjäna pengar på internet har därför under den senaste tiden blivit allt mer populärt. Människor har börjat se deras möjlighet att använda internet som sin inkomstskälla. En viktig del i detta är dock att komma ihåg att pengar inte växer på träd, d.v.s. att om du vill börja tjäna pengar på internet så måste du vara beredd på att lägga ner lite tid på det du gör. Men som med det mesta i livet så får man alltid något tillbaks för den tid man har lagt ner på något, i detta fall pengar. Nu tänker jag berätta om hur du kan tjäna pengar hemifrån genom att enbart klicka på annonser hos Neobux!

Varför Neobux?
Neobux är ett ptc program som betalar sina medlemmar när de klickar på annonser. Neobux har funnits sedan 2008 och är en av de mest trovärdiga och säkraste ptc programmen just nu på internet. De som väljer att tjäna pengar på internet genom ptc program väljer oftast Neobux, just för att det har ett gott rykte om sig och för att man får bra betalt. På Neobux får du betalt genom att klicka på annonser. Du får även betalt när dina värvade och hyrda  referaler klickar på annonser. För att summera detta kortfattat kan man säga att det finns tre olika sätt att tjäna pengar på Neobux och därmed tre olika sätt att öka dina inkomster från Neobux.
 • Tjäna pengar på Neobux genom att klicka på annonser.
 • Tjäna pengar på Neobux genom att värva kompisar(direkta referaler).
 • Tjäna pengar på Neobux genom hyra  referaler(hyrda referaler).
  Noll investerings strategin
  För den som vill tjäna mycket pengar på Neobux så är hyrda och direkta referals ett måste. Men för dig som inte vill lägga ner mycket tid och fortfarande vill tjäna pengar på Neobux räcker det med att endast klicka på annonser. För dig som dock vill satsa och börja tjäna mycket pengar på Neobux så är noll investerings strategin ett måste. Genom noll investerings strategin kommer du att kunna tjäna upp till $30 per dag vilket blir cirka $936 i månaden. Nedanför har jag delat upp noll investerings strategin i 10 olika steg.

  1. Registrera dig hos Neobux
  2. Logga in och börja klicka på dina annonser dagligen.
  3. När du når $2 för du över dessa pengar till ditt hyreskonto.
  4. Hyr sedan 3 referaler.
  5. Se till att AutoPay alltid är på för dina hyrda referaler.
  6. Behåll sedan dina referaler och byt ut de referaler som har en genomsnitt under 2 eller som inte har klickat på några annonser under 2-3 dagar.
  7. Fortsätt att upprepa stegen 2-6 tills du är uppe vid 500 hyrda referaler.
  8. Vid 500 hyrda referaler slutar du att hyra referaler och börjar istället att underhålla de referaler du redan har.
  9. Fortsätt sedan att samla ihop till $100. När du har $100 köper du dig en golden medlemskap för dina $100.
  10. När du har skaffat dig en golden medlemskap fortsätter du återigen att hyra nya referaler tills du har nått 1250 referaler. Vid 1250 hyrda referaler kan du sluta hyra referaler och börja istället att underhålla de referaler du redan har och därmed börja ta ut dina pengar. 
   Tips till noll investerings strategin
  • Som standard medlem måste du ha en genomsnitt på 2 för att göra vinst. 
  • Som golden medlem måste du ha en genomsnitt på 1 för att göra vinst.   
  • Glöm inte bort att logga in och klicka på dina fasta annonser varje dag för att få betalt för dina referalers klick. 
  • Du måste ha tålamod och hålla dig till noll investerings strategin. 

   Utbetalningar?
   Utbetalningen hos Neobux sker via Paypal och du kan redan vid $2 ta ut dina första pengar. Men om du ska använda noll investerings strategin så måste du vänta med att ta ut pengar tills du har 1250 hyrda referals under dig. Observera! när ni väljer vilken typ av konto ni vill ha hos Paypal så välj Premier kontot.

   4 kommentarer:

   1. Riktigt bra guide! Där finns ett par stycken såna här om hur man ska gå tillväga hos Neobux men den här är en av de bättre.

    Jag har också fått upp ögonen för Neobux och börjat tjäna lite pengar. I början är det inga stora summor men i framtiden är tanken att dra in runt 4000-5000 extra i månaden.

    Det lär jag uppnå :) Hur många hyrda reffs har du kommit upp i ? Jag själv är på 50 stycken. Inte så många, men jag regga ett konto den 17 februari 2013.

    SvaraRadera
   2. Precis börjat Med neobux och verkar bökigt men intressant. Inne på min andra dag bara och börjat snegla på Direkta referaler. Hur skall man gå tillväga där?

    SvaraRadera
   3. Det står allt om detta på neobux sida http://www.neobux.com/m/a/. Men du kan endast börja skaffa direkta referaler efter att det har gått 15 dagar efter registreringen plus att du har klickat 100 ads. Om du har fler frågor så är det bara fråga

    SvaraRadera
   4. Väldigt bra guide! Finns väldigt många där ute men den jag rekommenderar framförallt är www.neobuxhjalp.blogspot.se då de var den som jag följde och för att den framförallt är lite mer tydlig och genomgående.

    SvaraRadera