Tjäna pengar på Ebuno

tjäna pengar surveys
Tjäna pengar genom surveys
Hej! Idag har jag tittar runt lite på internet och hittat Ebuno som är en hemsida där man kan tjäna pengar genom att fylla i betalda undersökningar. På internet finns det många sådana hemsidor och har man många hemsidor så kan du på en månad tjäna lite extra pengar. Men det är inga pengar som du kommer bli rik på utan att snarare kan ses som extra inkomst vid sidan av din vanliga. Men varför inte använda tid som du annars inte gör något och använd den till att generera pengar istället. Oftast är denna metod en väldigt bra sätt att få dötid till att bli inkomst. Istället för att endast vänta på bussen kan du nu använda tiden till att fylla i lite undersökningar och tjäna pengar eller varför inte göra det under tiden du väntar på din favoritfilm ska börja. Tillfällena är många och många gånger sitter man och väntar på saker som man annars skulle kunna passa på och fylla i undersökningar.

Hur fungerar utbetalningarna
När du har tjänat tillräckligt med pengar kan du välja själv hur du vill ta ut din belöning och pengar. Man kan välja mellan olika utbetalningar som t.ex trisslotter,biobiljetter eller cash. Du kan enkelt logga in på din profil och följa hur du ligger till i belöningen och när du närmar dig för att kunna ta ut dom så gör du det genom att logga in på din profil.

Vart finns undersökningarna?
Alla undersökningar som matchar det profil man har skapat kommer automatiskt skickas till din e-post och därför är det viktigt att du regelbundet kollar din e-post för att inte missa några betalda undersökningar och ersättningar.  Ersättningen brukar ligga mellan 3- 20 kr per undersökningar och tar ungefär 1-14 minuter. Men i regel fungerar det så att ju längre undersökningen är desto mera får du betalt. Om du har mycket dötid blir det mycket pengar i slutet av månaden eller om du väljer att spara det framåt. Med det sagt önskar jag er en trevlig dag!

3 kommentarer:

  1. Låter grymt. Verkar vara en panel man kan lägga till i sin OpinionAPP

    SvaraRadera
    Svar
    1. Absolut ju fler desto bättre

      Radera
  2. Kan man alltid att få utbetalt i pengar eller ger vissa undersökningar ”bara” t.ex trisslotter eller biobiljetter?

    SvaraRadera