Tjäna pengar på pinterest

tjäna pengar på pinterestTjäna pengar på Pinterest
Idag tänkte jag nämna lite om Pinterest och hur man kan använda det för att tjäna pengar. Flesta som mig använder Pinterest för att leta efter nya idéer genom att  dela olika bilder med varandra. Det är en stor plattform som växer för varje dag och fler och fler får upp ögonen för denna fantastiska lätthanterliga plattform att dela olika idéer med varandra i form av bilder. På Pinterest hittar du massor av bilder som du kan spara till egna kategorier för framtida projekt eller för att dela vidare till andra eller egna följare. Du kan även förutom att dela andra bilder lägga upp egna bilder och dela för att inspirera andra att göra liknande idéer.

Hur kan man tjäna pengar på Pinterest?
I början såg jag bara det som en plattform tills jag började läsa runt på andra hemsidor om hur andra har använt Pinterest för att få inkomst. Enkelt kan du göra det genom att skapa olika kategorier med bilder där du under bilderna kan använda dig av affiliatelänkar eller andra återförsäljare och när de ser bilderna och vill köpa kan de gå genom din länk för att avsluta ett köp och därmed få provision. Förutom länka till återförsäljare kan du bygga upp massor av följare om du skapar bilder som dina följare gillar och därmed skapa trafik till din Pinterest som du sedan kan använda dig av när du kontaktar andra företag som eventuellt kan vara intresserade att marknadsföra genom din Pinterest. Men att bygga upp följare tar tid och disciplin att vara aktiv men när du har dina följare kommer provisionen från dina länkar att automatiseras och du har en passiv inkomst igång som dock behöver underhållas. Precis som allting behöver ny bilder och aktuella delningar göras för att hålla dina besökare nöjda och din Pinterest aktuell.

Använda Pinterest som en del av att bygga ut ditt varumärke
Du kan också använda Pinterest enbart för att nå ut ditt varumärke eller till andra för att fånga mer trafik till din hemsida eller andra sociala medier som du har. Man kan använda Pinterest som en del av strategi för att nå ut till andra besökare och personer som normalt kanske inte skulle ha hittat till din sida eller sociala media och därmed få fler följare. Detta blir allt viktigare nu när alla blir mera digitaliserade och befinner sig mycket på internet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar